Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν Μονάχου 98-91: Θρίλερ στην Πόλη με τουρκικό happy end! (highlights)

Η αξιόμαχη ομάδα του Λάσο οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση ωστόσο το σύνολο του Γιασικέβιτσους έφτασε στο 13-8 με την 7η νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια του.

Ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη περνάει στο ανθολόγιο της τρέχουσας σεζόν, όχι μόνο για κρίθηκε στην παράταση αλλά γιατί υπήρχαν 25 (!) εναλλαγές στην πρωτοκαθεδρία του σκορ, με την Φενέρ να επικρατεί δύσκολα της Μπάγερν Μονάχου.

Μία σου και μία μου

Η Φενέρμπαχτσε μπήκε στο παρκέ με την ορμή που το άφησε προ δύο ημερών στη νίκη επί της Παρτίζαν και χάρη στις ασίστ του Καλάθη και την ευστοχία του Γουίλμπεκιν έφτασε στο +10 (22-12 στο 7′). Ο Γιασικέβιτσους είδε το rotation του να επηρεάζει επιθετικά την ομάδα του αφού έμεινε δίχως σκορ για 4:30 με την Μπάγερν να κάνει σερί 12-0 και να ισορροπεί. Η δεύτερη περίοδος ήταν μια μονομαχία του Μπούκερ με τον Μότλι και το buzzer-beater τρίποντο του Έντουαρντς διαμόρφωσε το 38-39, σκορ ημιχρόνου.

Απίθανο δεύτερο μέρος, παράταση και…Γουίλμπεκιν

Ουδεμία από τις δύο ομάδες κατάφερνε να πάρει διαφορά αφού από την μία πλευρά υπήρχαν οι Γουίλμπεκιν, Ντόρσεϊ και Πιερ κι από την άλλη οι Φρανσίσκο, Ομπστ, Μπούκερ. Ο Γουίλμπεκιν με φανταστικό τρίποντο 10 δεύτερα πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου έγραψε το 81-78, όμως χρεώθηκε με φάουλ στον Φρανσίσκο σε προσπάθεια σε τρίποντο με τον άλλοτε παίκτη του Περιστερίου να ισοφαρίζει σε 81-81 φέρνοντας την παράταση, καθώς ο Γουίλμπεκιν αστόχησε στην τελευταία επίθεση.

Εκεί οι παίκτες του Γιασικέβιτσους ήταν πιο σοβαροί για να φτάσουν στο τελικό 98-91. Ο Γουίλμπεκιν είχε 30 πόντους και 28 στην αξιολόγηση, ο Πιερ έκανε double double με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 29 στην αξιολόγηση, 13 πόντους προσέθεσε ο Ντόρσεϊ, 12 είχε ο Μότλεϊ. 

Από τους ηττημένους ο Φρανσίσκο είχε 27 στην αξιολόγηση με 21 πόντους και 5 ασίστ, 16 οι πόντοι του Μπούκερ, 15 ο Ομπστ (5/9 τρίποντα), 11 είχε ο Λούτσιτς.

Δείτε εδώ το φύλλο της στατιστικής της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.