MVP ο Μαριάνοβιτς, πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, δεύτερος τίτλος MVP που καταλήγει στο Σέρβο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, δεύτερος τίτλος MVP που καταλήγει στο Σέρβο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.


Πρώτος σκόρερ αυτή την εβδομάδα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, με 27 πόντους κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Ευρωλίγκας, αφήνοντας στην 5η θέση τον Μάικ Μπατίστ, ενώ χρειαζόταν 3 ακόμη πόντους για να ξεπεράσει τον Γιάκα Λάκοβιτς και να βρεθεί μόνος στην 3η θέση. Ο Σπανούλης σκοράρει 19,4 πόντους ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα φέτος και είναι 2ος πίσω από τον Τέιλορ Ρότσεστι της Νίζνι Νόβγκοροντ με 19,7).


Ο Μαριάνοβιτς σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο στη νίκη 79-62 της ομάδας του Βελιγραδίου επί της λιθουανικής Νεπτούνας Κλαϊπέντα συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο σέντερ της σερβικής ομάδας έχει σημειώσει ήδη 4 νταμπλ νταμπλ μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα φέτος και είναι πρώτος σε μέσο όσο στο σύστημα αξιολόγησης με 25,6 αλλά και ριμπάουντ με 10,1 ανά βραδιά. Ψηλά βρίσκεται και στον πίνακα των σκόρερ με 17,3 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Στη 2η θέση αυτή την εβδομάδα βρέθηκε ο Μίρο Μπίλαν (με 34 βαθμούς) της Τσεντεβίτα που επικράτησε με 102-83 της Λιμόζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.