Σερέλης: “Θα ήθελα να σταθώ στον Γκριγκόνις που αμφισβητήθηκε την προηγούμενη σεζόν” (video)

Το σχόλιο του Χρήστου Σερέλη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού-Τι είπε ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν για τον Μάριους Γκριγκόνις

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στον Νικήτα Αυγουλή, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μόντε Κάρλο επί της Μονακό. Ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν στάθηκε, με χαρακτηριστικές δηλώσεις και στον Μάριους Γκριγκόνις αλλά και στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός όταν ήταν πίσω στο σκορ.

Είπε: “Η αλήθεια είναι ότι ήταν άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σήμερα χρειαζόμασταν την τύχη, σε άλλα παιχνίδια δεν την είχαμε. Ο Οκόμπο έχασε τη βολή με τέτοιο τρόπο που μας έδωσε το δικαίωμα να επιτεθούμε στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Γκριγκόνις βρήκε το ξεμαρκάριστο σουτ, το έβαλε”.

Συμπλήρωσε: “Κρατάω το ότι δεν τα παρατήσαμε σήμερα, άλλες φορές τα παρατήσαμε. Ήμασταν ομάδα. Στις δυσκολίες του αγώνα καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Ο Ναν μας βοήθησε, ο Λούκα μας βοήθησε, ο Κώστας, όλα τα παιδιά. Προσωπικά, θα ήθελα να σταθώ στον Γκριγκόνις και σε σχέση και με την προηγούμενη σεζόν πώς αμφισβητήθηκε και χαίρομαι πολύ για αυτά που κάνει τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.