Φενέρμπαχτσε: Μερική απώλεια όρασης ο Μαντάρ (pic)

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως ο Γιαμ Μαντάρ έχει μερική απώλεια όρασης, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας.

Ο παίκτης της τουρκικής ομάδας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας αναφέρει: «Όπως είναι γνωστό στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της ομάδας μας, Φενέρμπαχτσε, με τη Μπεσίκτας ένα από τα πολλά αντικείμενα που πετάχτηκαν από τους της Μπεσίκτας χτύπησε τον παίκτη μας Γιαμ Μαντάρ στο κεφάλι.

Ο παίκτης μας, που στο σημείο εκείνο μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, συνέχισε να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από τις εξετάσεις των γιατρών αλλά και τη δική του μεγάλη επιθυμία να το κάνει.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαντάρ παραπονέθηκε για μερική απώλεια όρασης. Η ακριβής κατάσταση του προβλήματός του θα γίνει γνωστή μετά το πέρας των νέων εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Ευχόμαστε ο παίκτης μας να γίνει καλά σύντομα και να αποθεραπευτεί πλήρως το συντομότερο δυνατό.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Υβριστικά συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντικείμενα να πετώνται στο γήπεδο και να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων όσων βρισκόντουσαν σε αυτό.

Υπεύθυνοι είναι όλοι εκείνοι που δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα και φυσικά οι αρμόδιοι του αγώνα που επέτρεψαν αυτές τις συνθήκες να υπάρχουν μέχρι και τη στιγμή να τραυματιστεί ένας παίκτης μας.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της χώρα μας θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα και να πράξει ότι απαιτείται προκειμένου να διασφαλίσει ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρόκειται να επαναληφθούν στα γήπεδα και αν επαναληφθούν να τερματίζονται άμεσα.

Θα πρέπει επίσης να βρεθούν άμεσα όσοι δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα και να υποστούν τις συνέπειες.

Περιμένουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι, να παρθούν οι αυστηρότερε ποινές έτσι ώστε να αποφύγουμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας