Αποκαλύπτοντας τα αστέρια στο Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr.

Το Greek Fantasy Challenge έχει κατακλύσει τους λάτρεις του μπάσκετ στο Novasports.gr.

Αυτή η καθηλωτική εμπειρία επιτρέπει στους φιλάθλους να δημιουργήσουν τις ομάδες των ονείρων τους και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους για απίστευτα έπαθλα.

Καθώς το Greek Fantasy Challenge εξελίσσεται, ορισμένοι παίκτες που ξεχωρίζουν έχουν τραβήξει την προσοχή των διαχειριστών ομάδων, ενώ το τοπίο είναι δυναμικό μερικά ονόματα έχουν λάμψει έντονα τις πρώτες αγωνιστικές. 

Τορνικές Σενγκέλια, ο παίκτης που όποιος τον έχει επιλέξει μπορεί να χαμογελά. Ο Γεωργιανός άσος με 26,7 M.O πόντων στο Greek Fantasy Challenge βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία συνεχώς ανεβαίνει και όποιος τον… πουλήσει ή τον κρατήσει θα βγει κερδισμένος. 

Άλλος ένας παίκτης που έχει τραβήξει την προσοχή όλων, είναι ο Καμπάτσο, ο οποίος συνεχίζει να εκτοξεύει την αξία του και να ανταμείβει τους… GM που τον επέλεξαν για τη Fantasy ομάδα τους. 

Κανένας δεν μπορεί να προσπεράσει τον Μονέκε. Ο τελευταίος ήταν ο καταλύτης στη νίκη της Μπασκόνια επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. 

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το… δράμα εκτυλίσσεται και περισσότεροι παίκτες αφήνουν το στίγμα τους στον μαγευτικό κόσμο του Greek Fantasy Challenge!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.