Το αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό (video)

Τα συναισθήματα τους «μοιράστηκαν» στο αφιέρωμα της Euroleague, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αλλά και οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Σλούκας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές αλλαγές στη φετινή ομάδα και ο Εργκίν Αταμάν θα «οδηγήσει» τους «πράσινους», όσο πιο ψηλά μπορεί στην Euroleague. Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στο αφιέρωμα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον Παναθηναϊκό και το rebuild, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστα Σλούκας.

Ο Αταμάν ανέφερε στην αρχή του video: «Μου αρέσει η πρόκληση. Ήρθε η ώρα για το rebuild και να δώσουμε νέα συναισθήματα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μου αρέσει η πρόκληση. Όταν είπαμε να κάνουμε το rebuild με μεγάλα ονόματα, αποφάσισα να υπογράψω με τον Παναθηναϊκό. Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαλέξαμε αυτούς τους παίκτες σκεπτόμενοι και τη χημεία της ομάδας. Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο».

Στη συνέχεια μίλησε ο Παπαπέτρου: «Πάντα ο προπονητής είναι ένας μεγάλος λόγος για έναν παίκτη για να πάρει μια απόφαση. Το ίδιο και για μένα. Ο Αταμάν είναι νικητής. Είμαι περήφανος στην καριέρα μου που παίζω για σπουδαίους προπονητές. Ο Σλούκας είναι σπουδαίος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στον Παναθηναϊκό»

Τέλος μίλησε ο Σλούκας και τόνισε: «Θέλω να δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και από την 17η θέση να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Να πάμε στα play-offs και αν είμαστε σε καλή φόρμα εκεί, γιατί όχι να πάμε και στο Final Four».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.