Παπαγιάννης: «Ήταν δύσκολη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, στόχος το Final Four» (video)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο κανάλι της Euroleague για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον στόχο του Final Four.

To καλοκαίρι ο Γιώργος Παπαγιάννης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Η Euroleague ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους «πράσινους».

Παράλληλα στάθηκε στο νέο «σταθμό» της καριέρας του, τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον στόχο ενός Final Four. Για τον Παπαγιάννη μίλησε και ο Έλληνας προπονητής της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά ήταν δύσκολο να φύγω. Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αισθάνομαι ότι όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλησα να βάλω αυτή την πρόκληση στον εαυτό μου, για να δω πως είναι να βρίσκεται εκτός της “ζώνης ασφαλείας”. Το σπίτι είναι πάντα σπίτι, είναι πάντα πιο εύκολο. Από την ημέρα που ήρθα όλοι είναι υπέροχοι απέναντί μου, η ομάδα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μία μεγάλη και ωραία πρόκληση για εμένα. Ο υπέρτατος στόχος μας είναι να πάμε στο Final Four. Ο κόσμος, η ομάδα, η διοίκηση θέλει να πάμε. Και εγώ. Αγωνίζομαι 8 χρόνια στη EuroLeague, φυσικά και θέλω να αγωνιστώ σε ένα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, η EuroLeague γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε χρόνο, αλλά η χημεία και οι φιλοδοξίες υπάρχουν. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για το επόμενο ματς και να έχουμε νοοτροπία νικητή».

H δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη για τον Έλληνα διεθνή: «Ο Παπαγιάννης ήταν σίγουρος και αποφασιστικός για να έρθει εδώ για να βοηθήσει την ομάδα να πάει στο επόμενο επίπεδο. Ένας ψηλός στο ύψος του μπορεί να γίνει προστάτης της ρακέτας, ριμπάουντερ, αλλά διαθέτει και την ικανότητα να σκοράρει από την περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Είναι σε καλή ηλικία, έχει κίνητρο και θέλει μάθει. Εύχομαι να μείνει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.