Στην Μπάγερν Μονάχου ο ΜακΚάλεμπ

Παίκτης των Βαυαρών θα είναι για τον επόμενο μήνα ο Μπο ΜακΚάλεμπ, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Ευρωλίγκας την Τετάρτη (19/11).

Παίκτης των Βαυαρών θα είναι για τον επόμενο μήνα ο Μπο ΜακΚάλεμπ, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Ευρωλίγκας την Τετάρτη (19/11).

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Ευρώπης ενισχύθηκε με τον Αμερικανό γκαρντ, με διαβατήριο Σκοπίων, για έναν μήνα όπως ενημέρωσε το Novasports.gr σε σχετική ανάρτηση την Τρίτη (18/11).

Ο παίκτης δέχθηκε την πρόκληση αυτή, έχοντας μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Ούλκερ/Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν στο διάστημα παρουσίας του στην Μπάγερν δείξει πώς είναι σε κατάσταση να προσφέρει, τότε θα επεκταθεί το συμβόλαιό του πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν.

Πέραν του «τριφυλλιού» ο ΜακΚάλεμπ θα βρει στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, ως αντίπαλο, και την πρώην ομάδα του από την Τουρκία. Το εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα, την Πέμπτη (20/11), θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του ΜακΚάλεμπ, ενώ και στη γερμανική Μπουντεσλίγκα ο παίκτης μπορεί να παίξει άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.