Είπε το «ναι» ο Μίροτιτς και υπογράφει…

Ο Νίκολα Μίροτιτς ξεκινάει το νέο του ταξίδι, καθώς είπε το «ναι»

Σίγουρα αποτελεί το σίριαλ του καλοκαιριού, αρχικά η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων και το σίριαλ της μεταγραφής όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώνεται με χάπι έντ μόνο για μία ομάδα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τη Σερβία, ο ταλαντούχος φόργουορντ είπε το «ναι» για τριετές συμβόλαιο ύψους 8,5 εκατομμυρίων, εδραιώνοντας τη δέσμευσή του στον σύλλογο και σηματοδοτώντας μια νέα εποχή τόσο για τον Μίροτιτς όσο και για το μπάσκετ της Παρτίζαν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μίροτιτς και της Παρτίζαν παρακολουθήθηκαν στενά από φιλάθλους και λάτρεις του αθλητισμού, καθώς ο 32χρονος σταρ πήρε την απόφασή του αφού εξέτασε διάφορες προτάσεις και πιθανούς προορισμούς. 

Ενώ ο κόσμος του μπάσκετ περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση, πηγές από τη Σερβία αναφέρουν ότι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε, δίνοντας τέλος στις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για την πιθανή μετακίνησή του στην ομάδα.

Ωστόσο, το ταξίδι του Μίρτοτιτς στην Παρτίζαν δεν ήταν χωρίς προκλήσεις, καθώς πρόσφατες αναφορές αναφέρουν απειλές εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης. Αυτές οι υποτιθέμενες απειλές φημολογείται ότι προέρχονταν από αντίπαλους οπαδούς και αρχές που σχετίζονται με τον Ερυθρό Αστέρα, προσθέτοντας μια απροσδόκητη διάσταση στις διαπραγματεύσεις. 

Παρ’ όλα αυτά, η απόφαση του παίκτη να ενταχθεί στην Παρτίζαν αποδεικνύει τη δέσμευσή του να κυνηγήσει νέες προκλήσεις και να αγκαλιάσει την ευκαιρία να αφήσει μόνιμο αντίκτυπο στη σερβική μπασκετική σκηνή.

Με την προσθήκη του Μίροτιτς στις τάξεις της, η Παρτίζαν ετοιμάζεται αναμφίβολα για μια συναρπαστική σεζόν και η προσμονή γύρω από την απόδοση της ομάδας στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις είναι στα ύψη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.