Το σίριαλ Μίροτιτς βαδίζει στο τέλος του με απειλές…

Σε μια δραματική τροπή των γεγονότων, ο κόσμος του μπάσκετ είναι γεμάτος φήμες γύρω από το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς. Δημοσιεύματα για απειλές στον Μίροτιτς και την οικογένειά του.

Μετά την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα, η οποία θεωρήθηκε το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επόμενη μεταγραφή του, ο προορισμός του παίκτη καλύπτεται από μυστήριο. Ωστόσο, πρόσφατα tweets από την Ιταλία έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους οπαδούς, οι οποίοι κάνουν εικασίες για την επόμενη κίνηση του Μίροτιτς.

Το σίριαλ ξεκίνησε όταν η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επίσημα τους νομικούς εκπροσώπους του Μίροτιτς για τη λύση του συμβολαίου του στο πλαίσιο του “Σχεδίου Οικονομικής Βιωσιμότητας” του συλλόγου. Αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη σηματοδότησε την οριστική αποχώρηση από τους Καταλανούς την Πέμπτη.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της είδησης, φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για μετακίνηση του Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό, πυροδοτώντας τον ενθουσιασμό των οπαδών της ελληνικής ομάδας. Ένα tweet από ιταλική πηγή υπαινίχθηκε αυτή την πιθανή κίνηση, επιβεβαιώνοντας φαινομενικά τις μακροχρόνιες εικασίες γύρω από τη σχέση του Μίροτιτς με τους «Πράσινους». Η ενδεχόμενη προσθήκη του έμπειρου φόργουορντ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αποτελούσε αναμφίβολα σημαντική ενίσχυση για την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, ένα άλλο tweet έθεσε υπό αμφισβήτηση τους αρχικούς ισχυρισμούς, αναφέροντας ότι ο Μίροτιτς έχει αποκλείσει τη συνέχιση της καριέρας του στην Ελλάδα και μπορεί να είναι καθ’ οδόν για να ενταχθεί στην Παρτιζάν αντ’ αυτού. Αυτές οι αντικρουόμενες πληροφορίες άφησαν μπερδεμένους τους οπαδούς, οι οποίοι ανυπομονούν για μια επίσημη επιβεβαίωση που θα αποσαφηνίσει την κατάσταση.

Καθώς ο χρόνος κυλάει, οι λάτρεις του μπάσκετ βρίσκονται σε αγωνία, περιμένοντας με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις που θα κλείσουν το μεγαλύτερο μεταγραφικό έπος του φετινού καλοκαιριού. Η επόμενη κίνηση του Μίροτιτς θα μπορούσε να έχει βαθύ αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό μπασκετικό τοπίο και οι οπαδοί σε όλη την ήπειρο ανυπομονούν να δουν πού θα καταλήξει ο πολύπλευρος φόργουορντ.

Σε λίγο καιρό, όλα θα αποκαλυφθούν και οι εικασίες γύρω από το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς θα λάβουν επιτέλους τέλος. Μέχρι τότε, ο κόσμος του μπάσκετ θα συνεχίσει να κάνει εικασίες, περιμένοντας με κομμένη την ανάσα το τελευταίο κεφάλαιο αυτού του συναρπαστικού έπους. Στη Σερβία πάντως, ο «τσακωμός» των φιλάθλων Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα στα social καλά κρατεί και είναι ένας τρόπος για να επηρεάσουν την απόφαση του έμπειρου φόργουορντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η οικογένεια του Μίροτιτς δέχεται απειλές από φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα για να μην αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Ζέλικου Ομπράντοβιτς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.