Ολυμπιακός: Ετοιμάζει «βόμβα» με Μίροτιτς για αντί-Βεζένκοφ (vid)

Έτοιμος να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, σε περίπτωση αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr!

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει όλη την προεργασία σε περίπτωση αποχώρησης του MVP της φετινής Euroleague, δείχνοντας μάλιστα αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με έναν παίχτη, που μέχρι πρότινος στη Μπαρτσελόνα, αμειβόταν με το υψηλότερο συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα» και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, περιμένοντας τις εξελίξεις από την μεριά του Σάσα Βεζένκοφ. Όσον αφορά την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς, όχι μόνο δείχνει ενδιαφέρον στην προοπτική να μετακομίσει στο ΣΕΦ, αλλά εμφανίζεται έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε, είναι χαρακτηριστική η αντίδραση της πλευράς του, η οποία έλεγε “ποιος δεν θέλει να παίξει για τους καλύτερους;“.

Τα πάντα φυσικά εξαρτώνται από την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοφ και αν ο MVP της Euroleague θα πάρει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για το όνειρο του ΝΒΑ. Ως εκ τούτου οι επόμενες ημέρες αναμένονται «καυτές» στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως έχει ετοιμάσει το έδαφος για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη θέση “4”, σε περίπτωση που αυτό δημιουργηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός φόργουορντ, πέρα από αγωνιστικό κομμάτι και τον Ολυμπιακό, λατρεύει την Ελλάδα, κάτι που λειτουργεί ως σύμμαχος των Πειραιωτών στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν μένει αμέτοχος ούτε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, παρακολουθώντας στενά την υπόθεση. Ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε για έναν ακόμη χρόνο, όμως οι Τούρκοι είναι «ανοιχτοί» στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.