Λαρεντζάκης: «Έχουμε κίνητρο σε κάθε ματς, τεράστια στιγμή η πρωτιά» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη σημασία του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου της Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι και είναι η νίκη. Δεν έχουμε κλειδώσει την πρώτη θέση, θέλουμε να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι η νίκη σημαίνει αυτόματα και πρωτιά, θα παίξουμε με τον όγδοο και θέλουμε αυτό το πλεονέκτημα. Υπάρχει κίνητρο σε μεγάλο βαθμό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί κάθε ματς από εδώ και πέρα μετράει».

Για την Μπασκόνια: «Είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ με πολλές κατοχές, έχει ταλέντο επιθετικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να σουτάρουν, ακόμα και εκτός μπασκετικής λογικής. Χρειάζεται ενέργεια, πίεση και να κάνουμε σωστές επιλογές επιθετικά για να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν τους αρέσει ο ελεγχόμενος ρυθμός, θέλουν υψηλό τέμπο, όσο μπορούμε να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση για να μην έχουν ανισορροπίες στην άμυνα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Ξέρουμε ότι είναι Μ. Πέμπτη, αλλά όσοι μπορούν ας έρθουν για να μας στηρίξουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά την πρώτη θέση για τον Ολυμπιακό, θα είναι τεράστια στιγμή και θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας για την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας