Φενέρμπαχτσε-Εφές 103-86: Απέκλεισε την κάτοχο (hls)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Φενέρ συνέτριψε (103-86) την κάτοχο της Euroleague Εφές και την άφησε εκτός Playoffs.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου λεπτού ο Αταμάν χαιρέτησε τον Ιτούδη και αποχώρησε στα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, ενώ 1’’ πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης υπήρξε ένταση μεταξύ Κλάιμπερν και Δέδα.  

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους διαδοχικούς πόντους του Καλάθη, ενώ η Ανατολού Εφές «χτύπησε» στο ζωγραφιστό. Οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να σκοράρουν κάτω από το καλάθι με την είσοδο του Μότλεϊ, ενώ στα τελευταία λεπτά της περιόδου άνοιξαν τη διαφορά με τους πόντους του Ντόρσεϊ (23-17).

Η Φενέρμπαχτσε ήταν πιο αποτελεσματική στο δεύτερο δεκάλεπτο και άρχισε να ανοίγει τη διαφορά με τους πόντους που σημείωσαν οι Ντόρσεϊ και Τζεκίρι. Με τη βολή του Γκούντουριτς το σύνολο του Ιτούδη έφτασε για πρώτη φορά στο +10 (34-24), αναγκάζοντας τον Αταμάν να ζητήσει εσπευσμένα τάιμ άουτ.  

Ο Μίτσιτς ήταν «ζεστός» με την Εφές να μειώνει στους τέσσερις  πόντους (38-34). Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει από τη Φενέρ, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το +8 (48-40).

Η Ανατολού Εφές μπήκε δυνατά μετά την ανάπαυλα και μείωσε τη διαφορά στους δύο (56-54), χάρη στα καλάθια των Λάρκιν και Μίτσιτς. Ο Γκούντουριτς βοήθησε την ομάδα του να πάρει και πάλι τα ηνία κλείνοντας την περίοδο με 72-64. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα η Φενέρ πάτησε γκάζι και με τον Ντόρσεϊ να συνεισφέρει επιθετικά, η διαφορά συνεχώς διευρυνόταν και έφτασε στο +17 (103-86).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.