Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου 72-56: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό (hls)

Με σοβαρότητα και μεγαλύτερη ευστοχία στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με (72-56) απέναντι στην Άλμπα.

Μπαρτσελόνα και Άλμπα Βερολίνου τέθηκαν αντιμέτωπες για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν για λίγο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με καλή άμυνα και μεγαλύτερη ευστοχία στην επίθεση πήραν εύκολα τη νίκη με (72-56) απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα κλείδωσε το πλεονέκτημα και στοχεύει στην πρώτη θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα:

H Άλμπα δεν είχε να χάσει κάτι και μπήκε χωρίς ιδιαίτερο άγχος στην αναμέτρηση. Με 100% ευστοχία στα τρίποντα, καθώς είχε τρία στα τρία και με καλή άμυνα, η Γερμανική ομάδα ήταν μπροστά με δύο στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-21). Όλοι περίμεναν ότι οι Καταλανοί θα ανεβάσουν ρυθμούς και θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου. Αυτό δεν συνέβη και η Άλμπα πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με ένα πόντο (34-35) και πρόσθεσε έξτρα άγχος στους γηπεδούχους.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος της τρίτης περιόδου κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ με έξι (48-42). Χαρακτηριστικό του τρίτου δεκαλέπτου ήταν η καλή άμυνα των γηπεδούχων, αφού επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν μόνο επτά πόντους. Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και η τελευταία περίοδος, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τη νίκη με (72-56) και να φτάνει τις 22 νίκες στη διοργάνωση. Οι Καταλανοί έχουν να δώσουν άλλους δύο αγώνες, με Μιλάνο εκτός και Βαλένθια εντός και θα προσπαθήσουν να κάνουν το δύο στα δύο για να κυνηγήσουν με όσες πιθανότητες έχουν την πρώτη θέση.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Σανλί με 12 πόντους, ενώ Μίροτις και Κάλινιτς έβαλαν από 11 και 10 αντίστοιχα. Από πλευράς Άλμπα κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 10 πόντους και αυτό είναι λογικό, αφού οι Γερμανοί σημείωσαν 56 πόντους σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 34-35, 48-42, 72-56

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.