Ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε την Έφες (video)

Με τον Τζέιμς Φελντίν να κάνει ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε στο Βελιγράδι την Έφες 100-81 και για πρώτη φορά στην σεζόν σημείωσε δυο νίκες στην σειρά.

Με τον Τζέιμς Φελντίν να κάνει ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε στο Βελιγράδι την Έφες 100-81 και για πρώτη φορά στην σεζόν σημείωσε δυο νίκες στην σειρά.

Οι γηπεδούχοι με το ηθικό ανεβασμένο, από την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί της Ρεάλ στην Μαδρίτη μπήκαν δυναμικά στον αγώνα. Με τους Φελντίν και Ρότσεστι οδηγούς στην επίθεση, «έχτισαν» νωρίς διαφορά και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Περάσοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Ντράγκις να σκοράρει κατάφεραν να μένουν κοντά στο σκορ και όταν άρχισε να σκοράρει και ο Στίματς, το 41-29 έγινε 40-24 μέσα σε τρία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την στιγμιαία, όπως αποδείχτηκε αντίδραση της Έφες. Με τους Λεσόρ και Φελντίν οδηγούς στην επίθεση και τον Νταβίντοβατς στην οργάνωση, η διαφορά όλο και ανέβαινε. Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε με 74-62 στην λήξη της τρίτης περιόδου και με τον τρίποντο του Ντόμπριτς έδωσε στην διαφορά την μέγιστη τιμή της, 91-68 στα μισά της τελευταίας περιόδου, όπου και ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας.

Πέραν του Φελντίν, που είχε 29 πόντους, ο Ρότσεστι είχε 11 μοιράζοντας και 6 ασίστ με τον Λεσόρ να σκοράρει 9 και να μαζεύει 9 ριμπάουντ. Για την Έφες, ο Ντάνστον είχε 16 πόντους ενώ στην πρώτη φετινή του συμμετοχή ο Ντέρικ Μπράουν σημείωσε 6 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 59-44, 74-62 και 100-81.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.