Συνεργασία μεταξύ Λιόν και Βιλερμπάν

Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ έχει εξασφαλίσει διετή παρουσία στη Euroleague κι ο πρόεδρος της Λιόν, Ζον Μισέλ Ολάς, έχει ήδη αρχίσει επαφές για συνεργασία με άξονα ένα νέο γήπεδο.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Euroleague ανακοίνωσε τη χορήγηση διετούς συμβολαίου στη γαλλική Βιλερμπάν (2019-2021) κι ήδη η γαλλική ομάδα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Τόνι Πάρκερ, ετοιμάζεται για τη νέα περιπέτεια. Σύμμαχός του ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λιόν, Ζον-Μισέλ Ολάς και άξονας της συνεργασίας ένα νέο γήπεδο. 

Ο 70χρονος Γάλλος παράγοντας παραδέχθηκε πως εδώ και καιρό είναι σε συζητήσεις με τον άσο των Σάρλοτ Χόρνετς για τη μορφή της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Κλειδί» η ανέγερση κλειστού γηπέδου χωρητικότητας 12.000-15.000 θέσεων, όχι μακριά από την ποδοσφαιρική έδρα των Λιονέ, έως το 2021, στο οποίο θα μπορεί να δίνει τους αγώνες της στη Euroleague η Βιλερμπάν. 

Αυτή η συνεργασία θα είναι επωφελής για τις δύο πλευρές. Η μπασκετική Βιλερμπάν θα αποκτήσει άλλη οντότητα, έχοντας οικονομική βοήθεια από τη Λιόν, η οποία θα μπει και στο μετοχικό κεφάλαιο. Από την πλευρά τους οι Λιονέ, οι οποίοι θέλουν να επεκταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με όχημα γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, θα αποκτήσουν στο πρόσωπο του Πάρκερ έναν δημοφιλή πρεσβευτή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.