Οι Λιθουανοί ζήτησαν το F4, επιβεβαιώνοντας το Novasports.gr!

Η Ζαλγκίρις ζήτησε από τη Euroleague να διοργανώσει το Final 4 του 2023 και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Novasports.gr.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ζαλγκίρις, οι Λιθουανοί θέλουν να διοργανώσουν το Final 4 της Euroleague για το 2023. To Novasports.gr σας είχε ενημερώσει από την Παρασκευή (30/09) για την πρόθεση της ομάδας. Η Ζαλγκίρις μέσω του γενικού διευθυντή της, Παούλιους Μοτιεγιούνας ανακοίνωσε ότι υπέβαλαν αίτηση στη Euroleague για να διοργανώσουν το Final 4.

Αναλυτικά:

«Το σημαντικότερο είναι να έχουμε επιχειρηματική και αθλητική εκδήλωση. Δεν θέλουμε χρήματα για να βγουν και να μην επιστρέψουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία των προηγούμενων Final Four, θα έρχονταν περίπου 10 χιλιάδες άτομα. Ο κόσμος θα είναι εδώ για περίπου τέσσερις ημέρες και σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα δαπανηθούν περίπου 3,7 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα θα είναι περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και θα πάνε στην Euroleague, αλλά θα μείνουν και 600.000 ευρώ.

Δεν έχει οικονομικό όφελος η Ζαλγκίρις. Θέλουμε απλά να φέρουμε μια τέτοια εκδήλωση στη Λιθουανία. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα γιατί δεν θα ήταν εύκολο οικονομικά, αλλά έχουμε συμφωνήσει με τον δήμο ότι θα συνεισφέρει.

«Δεν υπάρχει εγγύηση από τη Euroleague ότι θα πάρουμε το Final 4, αλλά οι πιθανότητές μας θα αυξηθούν. Πιστεύουμε ότι αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένα από τα όνειρά μας ως σύλλογος γιατί το γήπεδο μας φτιάχθηκε για τέτοια events».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.