Γουίλιαμς: «Στο Λος Άντζελες… φτάνει η ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της»

Ανυπόμονος να έρθει στην Αθήνα και να αρχίσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο νέος πάουερ φόργουορντ της ομάδας.

Tις προγραμματικές δηλώσεις του, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε ο Ντέρικ Γουίλιαμς από το Λος Άντζελες που διανύει περίοδο διακοπών και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της “πράσινης» ΚΑΕ. Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ που προσφέρει θεαματικές φάσεις με τα “καρφώματα” του, μπορεί να θυμίσει τους προκατόχους του, στην ίδια θέση στον Παναθηναϊκό, Γκίστ και Λάσμε.

Η πρώτη συνέντευξη του Γουίλιαμς στον Παναθηναϊκό:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα καθώς τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη” τόνισε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνέχισε: “Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και όμως μπορώ να νιώσω την ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της. Τα μηνύματα που λαμβάνω στα Social Media από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι αμέτρητα. Αισθάνθηκα αυτή την αγάπη και την ενέργεια πριν καν υπογράψω. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να βιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα.

Για την εμπειρία του ΟΑΚΑ: “Γνωρίζω καλά και ως αντίπαλος έχω νιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να τη ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Να εισπράξω αυτή την ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες. Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς με την ενέργεια και το πάθος μου ώστε να κερδίζουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να δω τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ“.

Ο Αμερικάνος παίκτης θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, για τον οποίο ανέφερε: “Είχα συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά. Η παρουσία του κ. Ράντονιτς μαζί με την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τους νέους μου συμπαίκτες μου δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία και έκαναν εύκολη την απόφασή μου“.

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους του, ο Ουίλιαμς οριοθέτησε την κατάκτηση εγχώριων τίτλων και την πρόκριση του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον, μέχρι τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα: “Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους. Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα playoffs της EuroLeague διεκδικώντας την είσοδό του στο Final Four. Αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.