Ερυθρός Αστέρας: Ο Τσόβιτς παραπέμπει στον Ράντονιτς

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς τόνισε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να απαντήσει γιατί αποφάσισε να αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδα του, στον Ντέγιαν Ράντοβιτς και στη συμμετοχή της Παρτιζάν στην Euroleague. Ο Τσόβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα “Sportal.rs”.

Για τα οικονομικά: «Η κατάσταση στον Ερυθρό Αστέρα είναι καλή. Δεν καταρρεύσαμε όπως ήλπιζαν πολλοί. Το επιτελείο και η ομάδα προετοιμάζονται και γίνονται οικονομικές προβλέψεις. Κάθε νέα σεζόν είναι πρόκληση για εμάς από οικονομικής άποψης, παρά το γεγονός ότι μας λένε ΑΤΜ του κράτους και έχουμε δει από φορολογικές οφειλές ποιος είναι στην πραγματικότητα το ΑΤΜ του κράτους»

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. «Το γιατί έφυγε ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είναι ερώτηση για εμένα αλλά για εκείνον. Ωστόσο, ό,τι ξεκινά πρέπει να τελειώσει. Το συμβόλαιό του έληξε στις 30 Ιουνίου και δε θέλαμε να πάμε στα μέσα του Ιουλίου με το ζήτημα του προπονητή άλυτο. Η ομάδα βγήκε μόνο με την ανακοίνωση ότι το συμβόλαιο λήγει εκείνη την ημερομηνία και είναι απλά απίστευτο τι είδους σχόλια εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λυπάμαι που δε θα μπορώ να μοιραστώ κακά νέα γιατί δεν υπήρχαν».

Για την Παρτιζάν: «Συγχαίρω την Παρτιζάν για την πρόσκλησή της στην Euroleague. Χαίρομαι επίσης που θα παίξει στην ελίτ γιατί το υποστηρίξαμε. Δυστυχώς, νομίζω ότι το γεγονός ότι έχουμε δύο συλλόγους στην ελίτ δε θα μειώσει τις εντάσεις. Κάτι απαιτεί την αντίδραση των κρατικών αρχών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.