Καλαϊτζάκης: «Σε ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός στόχος είναι μόνο οι τίτλοι»

Το μήνυμα του Έλληνα άσσου μετά την ανακοίνωσή του από το Τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 23χρονος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, που δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού:

“Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνω πλέον είναι να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να πετύχουμε.

Είχα μία πολύ καλή σεζόν με την Λιετκαμπέλις. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες και ένιωθα έτοιμος για αυτό το βήμα. Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα, είμαι μέρος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο”.

Αναφορικά με τους στόχους του, ο Καλαϊτζάκης σημείωσε ότι: “Στόχος μου είναι να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε η ομάδα να έχει διακρίσεις και τίτλους. Σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλους στόχους”.

Για τις πληροφορίες που του έδωσε ο αδελφός του, Γιώργος: “Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτό το συναίσθημα. Έχω και εγώ βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο αλλά ως φίλαθλος. Το να το βιώνεις, όμως, από μέσα ως αθλητής θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ανυπομονώ να νιώσω και εγώ αυτό το συναίσθημα.

Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Το θέμα τώρα είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο μέσα από τη σκληρή δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!