Κουτσός: “Προληπτικά εκτός ο Σαντ-Ρος, θα παίξει με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς” (vid)

Ο Ισίδωρος Κουτσός αναφέρθηκε στους "Playmakers" στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, την κατάσταση του Σαντ-Ρος, αλλά και τον Νέντοβιτς που θα παίξει με Ολυμπιακό.

Τη δική του ανάλυση για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Τουρκία έκανε ο Ισίδωρος Κουτυσός στα κανάλια Novasports. Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Σαντ-Ρος, αλλά και ότι ο Νέντοβιτς θα αγωνιστεί τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη στην Τουρκία:“Είναι πολύ σημαντικό για μας να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό”.

Για τον Σαντ-Ρος και τον Νέντοβιτς: Προληπτικά ο Σαντ-Ρος έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Νέντοβιτς όπως έγραψε στο twitter θα παίξει”.

Αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: “Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες”.

Για τον απολογισμό της χρονιάς: “Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.