Ζάλγκιρις: Τέλη Ιανουαρίου επιστρέφει στην καλύτερη ο Λοβέρν

Ο Ζόφρι Λοβέρν βρίσκεται στα πιτς και σε δηλώσεις του τόνισε πως θα επιστρέψει στην δράση, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τον Ιανουάριο.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας μπορεί να είδε τον Γάλλο σέντερ της να επιστρέφει στις προπονήσεις, όμως θα πρέπει να περιμένει για να τον δει και πάλι στο παρκέ σε επίσημο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λοβέρν στο «Zalgiris Insider»:

«Μου έλειψαν τα πάντα να είμαι σε μια ομάδα με τα παιδιά, να παίζω. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ για λίγο και έπρεπε να το συνηθίσω, αλλά το να χάσω τους συμπαίκτες μου είναι κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και αρχίζω ήδη να προπονούμαι για να αποκτήσω και να διατηρήσω τη φόρμα μου, θα εκμεταλλευτώ αυτόν τον χρόνο.

Η κινητικότητα και η ευκινησία αυξάνονται κάθε εβδομάδα, αυτή τη στιγμή η δεξιά και η αριστερή πλευρά κινούνται σχεδόν πανομοιότυπα, μόνο σε δύναμη υστερεί το χειρουργημένο χέρι. Αυτό υπάρχει στο δεύτερο μέρος της αποκατάστασης, οπότε όλα είναι φυσιολογικά.

Σε περίπου τρεις εβδομάδες, περίπου 2 μήνες μετά την επέμβαση, θα επανεξετάσουν το οστό. Πήραν μέρος του οστού για να διορθώσουν. Αυτή η ακτινογραφία πρέπει να γίνει για να δούμε αν όλα βαίνουν καλώς.

Αν ναι, θα ξεκινήσω τη διαδικασία ενδυνάμωσης του σώματος ένα μήνα μετά τα αποτελέσματα και θα μπορέσω να παίξω ξανά. Έτσι θα μπορούσα να επιστρέψω γύρω στα τέλη Ιανουαρίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.