Νίκη με διπλή σημασία για την Ζάλγκιρις, 99-84 την Μακάμπι (video)

Η Ζάλγκιρις επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί και αυτή την είσοδό της στα πλεϊ οφ.

Η Ζάλγκιρις επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί και αυτή την είσοδό της στα πλεϊ οφ.

 Οι Λιθουανοί είχαν σε καλή μέρα και πάλι τον Κέβιν Πάνγκος που τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ σημειώνοντας 16 πόντους και μοιράζοντας 11 ασίστ.

5 παίκτες των γηπεδούχων ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, Τουπάνε με 15, Μιλάκνις και Μίτσιτς από 12 και 17 από τον αρχηγό Γιανκούνας που επέστρεψε από τραυματισμό.
 Η Ζάλγκιρις έκανε πάρτυ από τα 6.75 (14/23), κυριάρχησε στα ριμπάουντ (39), όπως στις ασίστ (29).

 Η Μακάμπι δεν πέτυχε ούτε ένα τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο (0/8) και η μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση της άκουγε στο όνομα Παρακούσκι με τον Λευκορώσο να τελειώνει το παιχνίδι με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

 Από την ομάδα του λαού ,πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάικλ Ρολ με 17 πόντους, ενώ από  12 πόντους είχαν οι Τόμας, Μπόλντεν και Τζάκσον.

Μοναδικό σημείο του αγώνα που πλησίασε η Μακάμπι ήταν στις αρχές του 3Ου δεκαλέπτου (55-54) , όμως εν συνεχεία η Ζάλγκιρις έβαλε 21 πόντους και η Μακάμπι μόλις 8 για να ξεφύγουν ξανά οι Λιθουανοί και να μην κοιτάξουν ποτέ πίσω καθώς το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε με 76-62.
 
Ήταν μόλις η 6η νίκη της Ζάλγκιρις στα μεταξύ ραντεβού των δύο ομάδων αλλά από τις πιο σημαντικές καθώς η ομάδα του Σάρας έφτασε τις 13 νίκες στη σεζόν με τη Μακάμπι να μην μπορεί να κερδίσει μακριά από το Τελ Αβίβ και με ρεκόρ 11-10 να πρέπει να βρει τρόπο να κερδίζει και μακριά από το σπίτι της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.