Μπασκόνια-Μακάμπι 69-87: Συνέχεια υψηλών πτήσεων και πέμπτη συνεχόμενη νίκη (hls)

O τραυματισμός του Σκότι Ουίλμπεκιν στο 13' δεν επηρέασε την Μακάμπι και ο Εβανς ήταν αλάνθαστος στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Η Μπασκόνια ήταν υποδιαίεστερη των περιστάσεων για να σταματούσε την αήττητη πορεία της Μακάμπι που επιβλήθηκε των Βάσκων στην Βιτόρια με 69-87 για την 8η αγωνιστική και έδφτασε εύκολα τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν καλύτερη και στα 4 δεκάλεπτα, είχε σταθερά το προβάδισμα του σκορ και στην μια και μοναδική φορά που η Μπασκόνια προηγήθηκε με 30-27 και ύστερα από σερί 9-0, “απάντησε” άμεσα και ανέκτησε το προβάδισμα που διεύρυνε συνεχώς.

Η Μπασκόνια είχε σε κακή βραδιά τον Γκεντράιτις, ενώ συνολικά δεν προσπάθησε στην άμυνα και ύστερα από το 25′, παρακολυθούσε τον Ρείνολντς, τον Ουίλιαμς, τον Νάναλι και τον Ζίζιτς που ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον Σφαιρόπουλο στην επίθεση της Μακάμπι να σκοράρουν κατά βούληση.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

O τραυματισμός του Σκότι Ουίλμπεκιν (διάστρεμμα), ύστερα από 13 λεπτά συμμετοχής στην έναρξη του 2ου δεκαλέπτου, δεν επηρέασε την Μακάμπι, καθώς η απουσία του Αμερικάνου πλέι μέικερ, καλύφθηκε επαρκέστατα από τον Κίναν Έβανς.

Η Μακάμπι είχε 62,5% ευστοχία στα δίποντα και κυριάρχησε στα ριμπάουντ με σταθερότητα σε όλες τις περιόδους (37 έναντι 29). Ο Μπόλντγουιν και ο Κόστέλο προσπάθησαν φιλότιμα για να αποφευχθεί διαγραφόμενη συντριβή στο 4ο δεκάλεπτο, καθώς η Μακάμπι χωρίς να έχει αντίσταση, συνέχισε να παίζει στην ίδια υχηλότερη ταχύτητα.

Δεκάλεπτα: 14-21, 35-44, 54-63, 69-87.

H στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.