Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσιους στάθηκε στα λάθη των παικτών του

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έκανε παιδικά λάθη στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πως για αυτό γνώρισε την ήττα.

Ο Λιθουανός κόουτς συμπλήρωσε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος με την αντίδραση των παικτών του και πως η προσοχή των “μπλαουγκράνα” στρέφεται στη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Αρχικά, ο “Σάρας” δήλωσε: “Συγχαρητήρια στη Μακάμπι και στον Γιάννη Σφαρόπουλο. Ήταν σαφώς καλύτεροι. Για μένα, ξέρετε πόσο αγαπώ και εκτιμώ αυτό το μέρος και πόσο καταλαβαίνω αυτό το μέρος. Ήταν ένας κλασσικός τρόπος να χάσεις το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ. Αν βγεις στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν παίρνεις καν το μπόνους και η Μακάμπι σκοράρει 31 πόντους και όλο το γήπεδο χοροπηδάει και είναι χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και τελειώσεις το παιχνίδι με 18 λάθη, 13 ασίστ είναι λογική ήττα. Απλώς κάνοντας απολύτως παιδικά λάθη”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πάντα λέω μετά το παιχνίδι, ειδικά μετά από ήττες, τα περισσότερα είναι ευθύνη του προπονητή. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά ότι στην πρώτη περίοδο είναι καλύτερο να κάνουμε φάουλ παρά να δώσουμε αυτοπεποίθηση στη Μακάμπι. Έτσι, στο πρώτο δεκάλεπτο, φτάναμε μετά βίας στο μπόνους και δώσαμε 31 πόντους. Συνεχίσαμε έτσι με 25 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είναι ξεκάθαρο ότι ήρθαμε με λίγες ώρες καθυστέρηση στο… πάρτι, αλλά ήρθαμε. 29 πόντοι στο δεύτερο ημίχρονο είναι το επίπεδο της άμυνάς μας. Οι 32 πόντοι θα μπορούσαν να ήταν καλύτεροι, αλλά εντάξει είναι αυτή η μέρα. Όπως είπα στα παιδιά, χάσαμε το παιχνίδι κάπου ανάμεσα στην Κωνσταντινούπολη και το Τελ Αβίβ στις 48 ώρες πριν από το παιχνίδι. Αυτά είναι τα επώδυνα που δε χάνεις γιατί η άλλη ομάδα παίζει σπουδαίο και υπέροχο μπάσκετ, αλλά χάνεις γιατί δεν καταλαβαίνεις τι σε περιμένει και δεν αντιδράς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.