Euroleague: Είχε… άγιο η Αρμάνι

Φανταστικό παιχνίδι στο Μιλάνο με την Αρμάνι να «κλέβει» στο νήμα τη νίκη από την εκπληκτική Βιλερμπάν με 73-72 και να παραμένει αήττητη μετά από πέντε παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι Γάλλοι έδειξαν πως φέτος διαθέτουν εκπληκτική ομάδα και πολύ καλά δουλεμένη. Πήραν προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε το +15 (25-40), με άμυνα από γρανίτη και εξαιρετικό μπροστά τον Τζόουνς.

Στο δεύτερο μέρος την σκυτάλη από την Αμερικάνο πήρε ο Οκόμπο που έκανε ασύλληπτα πράγματα πάνω στο παρκέ και τελείωσε το ματς με 25 πόντους και 3/4 τρίποντα. Από την Αρμάνι σε όλο το παιχνίδι έδειξε να είναι συνεπής μόνο ο Νίκολο Μέλι, όμως στην τρίτη και την τελευταία περίοδο, αυτός που ουσιαστικά πήρε το ματς για τους γηπεδούχους ήταν ο Σαβόν Σιλντς. Ο Σιλντς πέτυχε πολύ σημαντικά καλάθια και κράτησε ζωντανή την ομάδα του, ενώ το τρίποντο της νίκης το πέτυχε ο Χολ, ο οποίος σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν σαν να απουσίαζε. Η Βιλερμπάν είχε την τελευταία επίθεση και μέχρι την εκπνοή μπορούσε να πάρει το «διπλό», όμως ο Λάιτι αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.