Γ. Αγγελόπουλος: “Ο Βασίλης πλαισίωσε μοναδικά την ομάδα”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε την καριέρα του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, αλλά και τον τρόπο που στάθηκε δίπλα στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

Για το Βασίλη Σπανούλη: “Είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε, όχι για να τον αποχαιρετήσουμε. Τα επιτεύγματα που πετύχαμε είναι μοναδικά και ζήσαμε μοναδικές, ανεπανάληπτες στιγμές. Αν πάτε στα αποδυτήρια θα καταλάβετε για τι μιλάμε. Εννοείται ότι όλα αυτά ο Βασίλης τα πέτυχε με τη βοήθεια όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν δομημένος γύρω του, νομίζω ότι το πως πλαισίωσε η ομάδα τον Βασίλη είναι μοναδική. Τον θαυμάζουμε για τις αξίες του, όχι μόνο για τα επιτεύγματά του”.

Για τον χαμένο τελικό με τον Παναθηναϊκό: “Όσον αφορά το 2010, μετά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τον χαμένο, όλοι ξέρετε τι είχε γίνει εκεί και πως χάθηκε εκείνο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή ομάδα, είχε τη μισή μικτή κόσμου, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούσε να πετύχει τους στόχους του. Οπότε τότε καθήσαμε να σκεφτούμε πως πρέπει να δράσουμε στρατηγικά μπροστά σε αυτά που βιώναμε. Η στρατηγική απόφαση ήταν να πάμε να πάρουμε τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκου, ο οποίος βρισκόταν στην καλύτερη ηλικία, ακόμα και αν ήταν δύσκολο να βρει χημεία με τον Τεόντοσιτς και τον Παπαλουκά. Ο Βασίλης είχε πολύ υψηλό κίνητρο να έρθει στον Ολυμπιακό και εκεί κάπου κούμπωσε η δική μας επιθυμία με αυτή του Βασίλη, να αναλάβει να πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι και αν τον οδηγήσει στις κατακτήσεις που είχαμε. Ξεκίνησε δύσκολα όλο αυτό, είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο τον Ιούλιο του 2010. Τότε ζούσαμε στη Βοστώνη και επιστρέφαμε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Λίγο πριν γίνει η τελική επιστροφή στην Ελλάδα είπαμε να κάνουμε την τελική κίνηση και μια Κυριακή υπογράψαμε το πρώτο από τα πολλά συμβόλαια. Ο Βασίλης ένιωσε μεγάλη αμφισβήτηση, άκουσε πολλά εντός και εκτός οργανισμού, αλλά απέδειξε με την αξία του ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και έμεινε εκεί ως κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για μια 10ετία. Ο Βασίλης δεν δίστασε να ηγηθεί μιας ομάδας με χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα είχε πολύ μικρότερο μπάτζετ από τους τουλάχιστον οκτώ ανταγωνιστές του. Είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Είμααστε πολύ χαρούμενοι για αυτά που πετύχαμε, με τον Βασιλη αρχηγό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.