Εφές Αναντόλου: Ανανέωση συμβολαίου στον Εργκίν Ατάμαν μέχρι το 2023


Την εμπιστοσύνη της στον Εργκίν Αταμάν πριν από την συμμετοχή της Εφές Αναντόλου στο Final-4 της Κολωνίας (28-30/5) και την διεκδίκηση του τροπαίου, έδειξε επράκτως, η διοίκηση της τουρκικής ομάδας με την ανανέωση του συμβολαίου του, έως το 2023.

Η επέκταση της συνεργασίας της Εφές με τον Αταμάν για άλλα δύο χρόνια, είναι εγγυημένη με «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ έχει γίνει και αύξηση ετήσιων αποδοχών κατά 25 τοις εκατό. Στο συμβόλαιο συμπεριλήφθηκαν και πάλι τα μπόνους πρόκρισης στα Final-4 των δυο επόμενων ετών, καθώς και η πιθανή κατάκτηση των τίτλων. Η ανανέωση του συμβολαίου που ανακοινώθηκε από την Εφές Αναντόλου αποτελεί αφενός την επιβράβευση του έργου του Αταμάν στον πάγκο, αφού η τουρκική ομάδα είχε παίξει και στο Final-4 του 2019, ενώ αν δεν ακυρωνόταν η περσινή περίοδος λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, θα προκρινόταν και πάλι στο Final-4, ως πρώτη της βαθμολογίας, ύστερα από 28 αγωνιστικές. Αφετέρου ως βεβαιότητα για τις ικανότητες της τεχνικής καθοδήγησης του στην Εφές, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης Ευρωλίγκα στην ιστορία της.

Ο Αταμάν βρίσκεται στην τρίτη του θητεία στην Εφές καθώς υπήρξε στον πάγκο της ομάδας από το 1999 έως το 2001, τη σεζόν 2008/09 και από τη σεζόν 2017/08 έως τώρα και για τα επόμενα δύο χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.