Κάτας: “Πρέπει να περιορίσουμε τα γκαρντ τους” (vid)

Ο Οντέντ Κάτας τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως το “κλειδί” για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός της Ζαλγκίρις στη Λιθουανία είναι ο περιορισμός των αντίπαλων γκαρντ.

Ο Ισραηλινός κόουτς συμπλήρωσε πως θέλει από τους παίκτες του να ξεκινήσουν το ματς με του Λιθουανούς, όπως τελείωσαν τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ συμπλήρωσε πως αυτά τα ματς είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουν πράγματα οι παίκτες του.

Αρχικά, ο Κάτας δήλωσε για την κατάσταση της ομάδας του, μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο: “Ήταν μια καλή νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που την πήραμε. Όμως θα πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς, ειδικά στην άμυνα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις από εκεί που είχαμε σταματήσει στο προηγούμενο ματς”.

Σχετικά με το αν οι δυο ομάδες είναι αδιάφορες, ο κόουτς του “τριφυλλιού” δήλωσε: “Όλες οι ομάδες στην Euroleague, ακόμα και αυτές που δεν έχουν ελπίδες θα παλέψουν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ματς για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες. Σαν ομάδα θέλουμε πάντα να παίζουμε καλά”.

Τέλος, ο Ισραηλινός τεχνικός δήλωσε για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: “Έχουν επιθετικά γκαρντ και στις δυο πλευρές του γηπέδου και θα πρέπει να τους περιορίσουμε. Τρέχουν στην επίθεση με υψηλή ταχύτητα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μέγεθός μας και μπορούμε να έχουμε πλεονέκτημα στην απέναντι πλευρά. Όμως είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε, με ομάδες σαν και αυτή. Μερικές φορές δυσκολευόμαστε, όμως είναι ένα καλό παιχνίδι για να μάθουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.