Θέλει τη νίκη για την πρωτιά

Να φύγει με τη νίκη από τη Βιτόρια θέλει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, προκειμένου να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου του (21:30).

Να φύγει με τη νίκη από τη Βιτόρια θέλει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου του (21:30). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Λαμποράλ Κούτσα και σε περίπτωση κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, θα έχουν αρκετές ελπίδες να για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να τερματίσουν πρώτοι στον τέταρτο όμιλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έχει ταξιδέψει στη Βιτόρια, όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο το αν θα βρεθεί στην τελική δωδεκάδα των «πράσινων». Ο Γκαμπονέζος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του. Ο Έλληνας κόουτς έχει στη διάθεσή του τους Ούκιτς, Γκιστ και Γιάνκοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί θέλουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Κύπρο. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στον Φαμπιάν Κοσέρ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Αντρές Νοτσιόνι. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του «Φερνάντο Μπουέσα».

Ο Παναθηναϊκός μετρά δέκα νίκες σε σύνολο 15 αναμετρήσεων με τη Λαμποράλ Κούτσα. Επί ισπανικού εδάφους, οι Βάσκοι μετρούν τέσσερις νίκες σε σύνολο έξι αγώνων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάρεκ Τσμίκιεβιτς (Πολωνία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.