Πέσιτς: «Πιο ισχυρός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς εν όψει του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς εν όψει του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ. Ο πολύπειρος προπονητής τόνισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι ακόμη πιο ισχυροί σε σχέση με την περσινή χρονιά και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο ισχυρός σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Αυτή τη στιγμή ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μου να αντιμετωπίζει μία τόσο αναγνωρισμένη, ισχυρή και έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι για μας πολύ δύσκολο. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι να εφαρμόσουν το πλάνο μας στο παρκέ», δήλωσε ο 64χρονος Σέρβος προπονητής. 

Όσο για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ντιόν Τόμπσον ανέφερε: «Δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Θα του δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται για να αποθεραπευτεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.