Στο λιμάνι για την αντεπίθεση

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά τις δυο ήττες στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στην ανατροπή και στην πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά τις δυο ήττες στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στην ανατροπή και στην πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι με τους «μερένχες» και έφτασαν κοντά στη νίκη, όμως πλέον η προσοχή τους στρέφεται στις δυο εντός έδρας αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας. Εκεί, οι νίκες είναι «μονόδρομος», προκειμένου να επιστρέψουν στη Μαδρίτη και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4 του Μιλάνου, στην πέμπτη αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς η προϊστορία δείχνει πως οι εννέα ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια προηγήθηκαν στα προημιτελικά με δυο νίκες, τελικά πήραν και την πρόκριση για το Final 4. Παρόλα αυτά, όλοι στους πρωταθλητές Ευρώπης υπογραμμίζουν πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα δυο ματς που ακολουθούν, ώστε να ισοφαρίσουν τη σειρά και να εξαντλήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στον τρίτο αγώνα της σειράς, αυτομάτως αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης και θα αναγκαστεί να στρέψει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.