Πεδουλάκης: «Όποιος μείνει πιστός θα προχωρήσει» (video)

Η πίστη και η αφοσίωση στην ομάδα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για τον Παναθηναϊκό ενόψει της χρονιάς που έρχεται, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Η πίστη και η αφοσίωση στην ομάδα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για τον Παναθηναϊκό ενόψει της χρονιάς που έρχεται, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε και απάντησε ξεχωριστά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τις επιστροφές Φώτση και Μπατίστ αλλά και τη σημασία του γεμάτου ρόστερ σε μια επίπονη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

Για το γεμάτο ρόστερ του Παναθηναϊκού:

«Με τη νέα μορφή της διοργάνωσης από πέρσι, οι αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στη σεζόν φτάνουν τους 70. Αν υπολογίζουμε και τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις στο Ευρωμπάσκετ, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό ένα μεγάλο ρόστερ μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε κάποιες ατυχίες ή κάποια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό μας ισχυροποιεί, παράλληλα, σε αθλητικό επίπεδο. Όλοι θέλουν να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, που και πάλι είναι σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο».

Για τη σημασία της παρουσίας του Διαμαντίδη:

«Είναι ευλογία να έχεις έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη, που πέρα από εξαιρετικός παίκτης είναι πρότυπο για κάθε παίκτη, ειδικά τους νέους. Ο τρόπος που λειτουργεί και το πόσο ταπεινός είναι βοηθά πολύ τη δουλειά μας γιατί δείχνει στους άλλους πόσο πιστός πρέπει να είσαι στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, προκειμένου να φτιάξουμε ένα σύνολο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο».

Για την επιστροφή των Φώτση και Μπατίστ:

«Αποχώρησε ο Τσαρτσαρής. Θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Πέρα από την αναμφισβήτητη αξία τους ως παίκτες, πιστεύουμε πως θα αναλάβουν το ρόλο του ηγέτη για τους συμπαίκτες τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές».

Για τους αντιπάλους στον τέταρτο όμιλο:

«Είδαμε δύο από τις ομάδες στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ. Η Κουμπάν είναι καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ. Η Μακάμπι έχει ενισχυθεί, ενώ και η ομάδα από τα προκριματικά είναι δυνατή (Λιέτουβος Ρίτας). Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Παράλληλα έχουμε τραυματισμούς και θα παίξουμε σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο μακριά από την έδρα μας. Αυτό δυσκολεύει το έργο μας, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».

Το κλειδί για την επιτυχία της ομάδας: «Το κλειδί θα είναι η πίστη και η αφοσίωση στην ομάδα και στους στόχους της. Όποιος μείνει πιστός, θα προχωρήσει. Όποιος δεν είναι, θα μείνει εκτός ομάδας. Το μότο μας είναι πως στον Παναθηναϊκό έχεις δύο δρόμους να ακολουθήσεις: το δρόμο της ομάδας ή το δρόμο της εξόδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.