Συνεχίζουν μαζί Μακάμπι – Πάργκο

Όταν οι Ισπανοί ενέπλεκαν σε σενάρια των Μίλος Τεόντοσιτς ανέφεραν ότι η μία διεκδικήτρια του ήταν η Μακάμπι, καθώς θα έφευγε ο Τζέρεμι Πάργκο.

Όταν οι Ισπανοί ενέπλεκαν σε σενάρια των Μίλος Τεόντοσιτς ανέφεραν ότι η μία διεκδικήτρια του ήταν η Μακάμπι, καθώς θα έφευγε ο Τζέρεμι Πάργκο. Οι Ισραηλινοί όμως κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό, ο οποίος τελικά ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για δύο χρόνια έναντι 2εκ. δολαρίων. Τώρα, παίρνει σειρά άλλη μια δύσκολη αποστολή, που ακούει στο όνομα «Τσακ Έιντσον».
Αν και αρχικά οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν, καθώς ο παίκτης θεωρούσε ότι έπρεπε να αυξηθούν αρκετά οι αποδοχές του και τα όσα του πρότεινε ο σύλλογος δεν τον κάλυπταν, στο τέλος οι ιθύνοντες της «ομάδας του λαού» ανέβασαν την προσφορά τους στο 1εκ. δολάρια ετησίως και είπε το «ναι».  Φέτος, ο 24χρονος γκαρντ -μη έχοντας λαμπρή… προϋπηρεσία πίσω του (είχε παίξει μόνο στη Γκαλίλ/Γκιλμπόα)- λάμβανε 250.000 δολάρια. Από τη στιγμή όμως που αντικατέστησε τον τραυματία Μίκαιλ Τόρανς, ο Πάργκο έπιασε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και αναδείχθηκε σε ηγέτη της φετινής φιναλίστ του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Έτσι, στις συζητήσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του απαίτησε και τα… ανάλογα και εν τέλει τα πήρε κιόλας.
Πλέον, οι Ισραηλινοί θέλουν να κάνουν το ίδιο και με τον Τσακ Έιντσον. Φιλοδοξούν να τον πείσουν να ανανεώσει κι εκείνος το συμβόλαιο του, αλλά όλα δείχνουν ότι εδώ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τη Μακάμπι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.