Βόβορας: «Καταλυτικός ο ρόλος του πρώτου ημιχρόνου» (video)

Στην κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Στην κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πει ότι η Αρμάνι θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επιθετική στην άμυνα και προσπαθεί να δημιουργήσει τις καταστάσεις για να κάνει πολλά λάθη η αντίπαλη ομάδα. Επιπλέον μέσα από την άμυνα της προσπαθούσε να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Τους δώσαμε τη δυνατότητα στο πρώτο ημίχρονο να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά στην άμυνα. Με τον Ράιτ να δημιουργεί τις καταστάσεις για να σκοράρουμε καταφέραμε και πήγαμε το παιχνίδι στο σουτ», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας.

Για την υπεράσπιση της διαφοράς των 16 πόντων: «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η νίκη. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε γιατί θα μας έδινε αέρα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί έχει ακόμη δρόμο το Top 16».

Για τον Ράιτ: «Η παρουσία του Ράιτ ήταν σημαντική, ειδικά από τη στιγμή που έλειπε ο Κάρι. Έχει κάποια στοιχεία που θέλαμε σαν ομάδα. Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, αλλά κάθε μέρα που κερδίζει μπορεί να βοηθά και περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.