Τα ξημερώματα στην Ελλάδα οι Πρωταθλητές

Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη, όπως όμως και η επιθυμία του να δει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από κοντά το τρόπαιο και τους ίδιους τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη, όπως όμως και η επιθυμία του να δει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από κοντά το τρόπαιο και τους ίδιους τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Έτσι, μετά από πρωτοβουλία του Θανάση Γιαννακόπουλου, η αποστολή του Παναθηναϊκού καταφθάνει στις 02:40 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βανιζέλος»!
Αν και το εν λόγω σχέδιο είχε απορριφθιεί στην αρχή για να μην κουραστεί τόσο η αποστολή, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ άκουσε τις φωνές του κόσμου και παρότι είχε αποφασιστεί να «πετάξει» η ομάδα από τη Βαρκελώνη στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, τελικά θα φύγει σήμερα και πριν ακόμη ξημερώσει η Δευτέρα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έκτου τροπαίου του Παναθηναϊκού και επί αθηναϊκού εδάφους παρέα με τους οπαδούς τους που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο «Παλάου Σαν Ζόρντι» και… ανυπομονούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.