Το Νovasports.gr στην Βαρκελώνη

Αποστολή: Γιάννης Κυφωνίδης
Σε ρυθμούς φάιναλ φορ έχει αρχίσει να κινείται σιγά σιγά η πρωτεύουσα της Καταλονίας. Ο Αλβέρτης στη NOVA

Αποστολή στην Βαρκελώνη: Γιάννης Κυφωνίδης

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ έχει αρχίσει να κινείται σιγά σιγά η πόλη της Βαρκελώνης. Βέβαια λίγο ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα και πολύ περισσότερο το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ομάδας της Καταλονίας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν αποτρέψει τον κόσμο από το να ασχοληθεί με τη γιορτή του μπάσκετ ωστόσο από την Τετάρτη, θέλοντας και μη, οι Καταλανοί θα περάσουν το τριήμερο μαζί με την… πορτοκαλί Θεά.

Φυσικά τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν η αγαπημένη Μπαρτσελόνα της πόλης έδινε το «παρών» στο φάιναλ φορ όμως σε αυτή την περίπτωση ίσως να μην ήμασταν εμείς εδώ. Εμείς και ο Παναθηναϊκός φυσικά που την Τετάρτη το μεσημέρι. πάτησε Βαρκελώνη!

Οι «πράσινοι» ήταν οι πρώτοι, από τις τέσσερις ομάδες, που πάτησαν το… πόδι της στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο «Juan Carlos I» όπου θα μείνουν όλοι οι διεκδικητές της κούπας. Να σημειωθεί πως στο ίδιο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο διέμεινε και η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο κατά την παραμονή της στη Βαρκελώνη.

Ο πρώτος που μπήκε μέσα στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο όπου δεσπόζει ένα μεγάλο λάβαρο με το σήμα της διοργάνωσης και των ομάδων που συμμετέχουν, ήταν ο Νικ Καλάθης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη έμειναν με… ανοιχτό το στόμα, με τον τελευταίο μάλιστα να μην παραλείπει να εκφράζει τα συναισθήματά του στην προσωπική του σελίδα στο twitter.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αυτό είναι το πρώτο μου Final Four και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου. Ελπίζω η ομάδα μου να παίξει καλά και να κερδίσει τον τίτλο. Όλοι είναι ήρεμοι και έχουν δουλέψει σκληρά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Σιένα και αν κάνουμε ότι έχουμε ετοιμάσει, όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σχετικά κοντά στο κέντρο της πόλης και προσφέρει πάρα πολλές ανέσεις στους παίκτες των τεσσάρων ομάδων. Όσο αφορά τις τιμές όμως εκείνες είναι σίγουρα κάπως… τσιμπημένες. Είναι χαρακτηριστικό πως η τιμή του φθηνότερου δωματίου ξεκινάει από τα 250 ευρώ και φτάνει μέχρι αρκετές χιλιάδες, όταν μιλάμε για… σουίτες.

Όσο αφορά το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, το «Palau Sant Jordi», όλα είναι έτοιμα αλλά… σχεδόν. Οι εργασίες βρίσκονται στο τελευταίο τους στάδιο καθώς αναμένεται να τοποθετηθούν ακόμα και πτυσόμενες εξέδρες, που θα αυξάνουν την χωρητικότητα του σε περισσότερες από 20000 θέσεις!

Στους δρόμους της Βαρκελώνης έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και τα πρώτα. ελληνικά καθώς κάποιοι φίλοι του «τριφυλλιού» βρίσκονται ήδη στην πόλη όπου ο αγαπημένος τους Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να βάλει στη φανέλα του το 6ο αστέρι!

Ο κύριος όγκος των οπαδών -όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και των υπολοίπων ομάδων- αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας την Πέμπτη και την Παρασκευή (την ημέρα του ημιτελικού), οπότε και η. μάχη των οπαδών θα αρχίσει να φουντώνει.

Σύντομα αναμένονται και οι Ισραηλινοί που θα αποτελέσουν την εξέδρα με τον μεγαλύτερο όγκο καθώς και εκείνοι της Ρεάλ, που ως Μαδριλένοι θεωρούνται κάτι σαν κόκκινο πανί στην πόλη της Βαρκελώνης.

Το Novasports.gr βρίσκεται ήδη εκεί όπου χτυπά η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα σας ενημερώνει καθημερινά για όλα όσα συμβαίνουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.