Σχορτσιανίτης: «Έτοιμοι για το Final 4»

Σίγουρος πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στο Final 4 της Βαρκελώνης εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Η αποστολή της Μακάμπι αναχώρησε για τη Βαρκελώνη με μοναδικό στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν αρκετοί οπαδοί της με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίχτες εν όψει της δύσκολης αποστολής τους.«Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά γινόταν. Η Ρεάλ έχει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού, εμείς τον δικό μας. Σε τέτοια παιχνίδια πάντως μετράνε περισσότερο άλλα πράγματα, όπως η καρδιά και η ψυχή. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ, για να συνεχίσει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης λέγοντας «Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ότι μου ζητήσει ο κόουτς, θα το κάνω»

Από την μεριά του ο αρχηγός της «ομάδας του λαού» Ντέρικ Σαρπ τόνισε: «Κάθε φάιναλ φορ το νιώθω σαν να είναι το πρώτο. Για τη Μακάμπι στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ο τίτλος. Κουβαλάμε πίσω μας έναν ολόκληρο λαό και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.