Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Πολωνία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πολκοβίτσε και θα έχει δύσκολη αποστολή, στο ματς της ένατης αγωνιστικής της Euroleague (21:00).

Οι «ερυθρόλευκες» μετρούν οκτώ ήττες, στις ισάριθμες έως τώρα αγωνιστικές της διοργάνωσης και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση στο συγκεκριμένο ματς, εξαντλώντας τις πιθανότητες για την πρώτη τους νίκη. Στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης αναφέρθηκαν οι Θάνος Νίκλας και Ιωάννα Διέλα.

Αρχικά, ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα, που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στον όμιλό μας και έχει πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, εξαιρετικές εμφανίσεις, για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε για 40’ ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς, μας ταλαιπωρούν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουμε προπονηθεί πλήρεις για καιρό, όμως είναι κάτι που πρέπει να το καλύψουμε και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της, η Ελληνίδα παίκτρια των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Την περασμένη εβδομάδα, ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα της Πολκόβιτσε στην Πολωνία. Στο πρώτο παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι, να αποδώσουμε με βάση της δυνατότητες μας και είμαι αισιόδοξη ότι το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.