Σκουρτόπουλος: «Πάμε για τη νίκη στο Βερολίνο»

Αισιόδοξος πως ο Πανελλήνιος μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άλμπα εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Αισιόδοξος πως ο Πανελλήνιος μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άλμπα εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο κόουτς της ομάδας των «ολυμπιονικών» τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι δύσκολη και υπογράμμισε πως ένα ενδεχόμενο «διπλό» στη Γερμανία θα «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα με την Καχασόλ.

Αρχικά, ο Σκουρτόπουλος τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βερολίνο και θέλουμε τη νίκη, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, μετά την ήττα από την Καχασόλ στη Λαμία. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες στον όμιλο, με εξαίρεση την Καχασόλ, είναι ισοδύναμες και θα παλέψουμε για τη νίκη, που θα μας αυξήσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αλμπα είναι μία σκληρή ομάδα, η οποία παίζει οργανωμένο μπάσκετ και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει διότι ταιριάζει και στο δικό μας παιχνίδι. Έχουμε ανεβασμένη την ψυχολογία μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Στην συνέχεια, ο Τζούρο Όστοίτς τόνισε: «Η Αλμπα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο Eurocup. Το παιχνίδι στο Βερολίνο είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Το θετικό για μας είναι ότι επιστρέφουν οι τραυματίες και θα μας βοηθήσουν και στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.