«Να μείνουμε σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων»

Η αρχή έγινε με το Ρέθυμνο και πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ θέλουν να υπάρξει συνέχεια και κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Η αρχή έγινε με το Ρέθυμνο και πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ θέλουν να υπάρξει συνέχεια και κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο κόουτς του δικεφάλου, μίλησε για το παιχνίδι του Eurocup:

Για τη νίκη στο Ρέθυμνο: Κάθε θετικό αποτέλεσμα δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης και δίνει διάθεση στις προπονήσεις στους παίκτες να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Για την ισοβαθμία με τη Λιέτουβος και αν σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται η πρόκριση: Υπάρχουν πολλές ομάδες που όταν βρεθούν σε καλή ημέρα μπορούν να κερδίσουν τον κάθε αντίπαλο. Είναι μία καλή και σκληρή ομάδα και μπορεί να μάχεται εντός και εκτός ρακέτας. Έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα, αλλά κάθε αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί την επόμενη αγωνιστική.

Για το παιχνίδι της Λιέτουβος: Δυνατή ομάδα παίζει με πολλά πικ εν ρολ, θα διεκδικήσει κάτω από το καλάθι τις ευκαιρίες που θα της δοθούν αλλά και μακριά από καλάθι για να σκοράρει.

Για τις ενοχλήσεις του Σχοτσιανίτη στη χτεσινή προπόνηση: Είχε ένα μικρό τραυματισμό, δε συμμετείχε στο τέλος στην προπόνηση, νομίζω ότι θα είναι οκ αύριο.

Για τις ήττες των Λιθουανών μέχρι τώρα: Πιστεύω τα παιχνίδια τα έχασε διότι δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ρυθμό των αντιπάλων. Πήρανε μία διαφορά στην αρχή οι παίκτες της Σάρατοφ και δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Με τη Ζενίτ έκαναν πολύ καλύτερο παιχνίδι. Είναι παίκτες που μάχονται σε όλους τους τομείς στην άμυνα και την επίθεση, δεν αφήνουν εύκολα να χαθεί κάτι. Σε οποιαδήποτε στιγμή πέφτουν στην μπάλα.

Για την κούραση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: Κούραση υπάρχει αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό και είναι λογικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.