Έτοιμοι να πετάξουν για πρόκριση οι “Δικέφαλοι”

Να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, την Τετάρτη (19:00).

Να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, την Τετάρτη (19:00). Η Ένωση υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Νεπτούνας και θέλει μόνο τη νίκη, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης είτε με ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ από την Κράσνι, είτε με ήττα της Νίζνι από τη Γαλατάσαραϊ. Οι δυο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν μισή ώρα νωρίτερα και η Ένωση θα ξέρει αν θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πριν να τελειώσει ο δικός της αγώνας. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ντι Τζέι Κούπερ και Μάλκολμ Άρμστεντ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η βαθμολογία:

1. Γαλατάσαραϊ 7-2 16 
2. Νεπτούνας 6-3 15 
3. Νίζνι 5-4 14 
4. ΑΕΚ 4-5 13 
5. Χάποελ Ιερουσαλήμ 4-5 13 
6. Κράσνι 1-8 10

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυροι» τα καταφέρουν, και υπάρξει ήττα της Ζόλνοκι από την Άβτοντορ στη Ρωσία, θα τερματίσουν στην τρίτη θέση. Σε περίπτωση ήττας στη Λιθουανία, ο ΠΑΟΚ θέλει ήττα της Μπεσίκτας από τη Ζενίτ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Μοναδικό πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι ο Νίκολα Μάρκοβιτς, του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη.

Η βαθμολογία:
1. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 8-1 17 
2. Άβτοντορ Σαράτοφ 6-3 15 
3. ΠΑΟΚ 4-5 13 
4. Μπεσίκτας 3-6 12 
5. Λιέτουβος Ρίτας 3-6 12 
6. Ζόλνοκι 3-6 12


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.