Εφτασαν στην Αγία Πετρούπολη

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι η αποστολή του μπασκετικού ΠΑΟΚ έφτασε πριν από λίγο στην Αγία Πετρούπολη, όπου αύριο θ' αντιμετωπίσει τη ρωσική Ζενίτ.

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι η αποστολή του μπασκετικού ΠΑΟΚ έφτασε πριν από λίγο στην Αγία Πετρούπολη, όπου αύριο θ’  αντιμετωπίσει τη ρωσική Ζενίτ. 

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που φιλοξενεί στην διεύθυνση του επίσημου λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο των καθιερωμένων – πριν από αγώνα – δηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Μαρκόπολους ανέφερε: 

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα από ότι φαίνεται. Η Ζενίτ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχοντας ξεκινήσει στο Eurocup με νίκη και στη VTB League είναι αήττητη. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να είμαστε υπομονετικοί στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος. Το Eurocup είναι μια διοργάνωση υψηλού ανταγωνισμού και αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια μας θα είναι δύσκολα». 

Τη δική του άποψη κατέθεσε κι ο Γιώργος Δέδας: «Η αλήθεια είναι πως η παράδοση μας στη Ρωσία, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, δεν είναι και η καλύτερη. Το παιχνίδι με τη Ζενίτ θα είναι δύσκολο, όπως και τα προηγούμενα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, που σκοράρει πολύ και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μειώσουμε, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Η προσπάθεια μας ξεκινάει από την άμυνα και από εκεί θα βρούμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, εναντίον μιας ομάδας με πολύ καλούς σουτέρ, που είναι ακόμα πιο επικίνδυνη στην έδρα της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.