Ψάχνει ανάκαμψη ο ΠΑΟΚ

Την αγωνιστική του ανάκαμψη και παράλληλα τη δεύτερη νίκη του στο φετινό Eurocup ψάχνει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Άβτοντορ (16:00/Novasports2) στη Ρωσία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Να παραμείνουν σε... νικηφόρα τροχιά θέλουν Άρης και ΑΕΚ.

Την αγωνιστική του ανάκαμψη και παράλληλα τη δεύτερη νίκη του στο φετινό Eurocup ψάχνει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Άβτοντορ (16:00/Novasports2) στη Ρωσία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Να παραμείνουν σε… νικηφόρα τροχιά θέλουν Άρης και ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» λίγες ημέρες μετά την καλή εμφάνιση επί του Ολυμπιακού, η οποία πάντως δεν συνδυάστηκε με νίκη, και κόντρα στα αγωνιστικά προβλήματα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το σημερινό (16:00) παιχνίδι δεν βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που θα ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα την Πέμπτη (5/11).

Λίγο αργότερα, στις 19:00, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα της, μετά την επικράτηση επί της Νίζνι. Την ίδια ώρα, ο Άρης μετά το μεγάλο «διπλό» στο Καζάν αντιμετωπίζει στο «Nick Galis Hall» τη Στεάουα με στόχο την τρίτη νίκη του στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης. 

Το πρόγραμμα των Ελληνικών ομάδων στην 4η αγωνιστική του Eurocup: 

Άβτοντορ – ΠΑΟΚ 16:00, Novasports 2
ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 19:00
Άρης – Στεάουα 19:00


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.