Σάκοτα: «Ακόμα μια μεγάλη νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο προπονητής της Ένωσης έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία και στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας να γυρίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμα μία μεγάλη νίκη σε αυτή τη διοργάνωση που παίζουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Με τον τρόπο που κερδίσαμε αξίζουμε και παραπάνω συγχαρητήρια επειδή το κάναμε με πολλές διορθώσεις στο ημίχρονο.

Δεχθήκαμε πόντους από το τρανζίνσιον και το low post, κάτι που δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δεν είμαστε η τέλεια ομάδα, έχουμε τα προβλήματά μας, για το πως λειτουργούμε χωρίς καθαρό playmaker. Έχουμε διαφορετικό ρυθμό στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και σε αυτά της Ευρώπης.

Αυτό είναι θέμα, το έχουμε πει ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα την ταχύτητα παιχνιδιού του αντιπάλου. Τα 40 λεπτά όμως είναι μεγάλη διάρκεια και σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις πράγματα αν έχεις αυτοσυγκέντρωση. Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ταλέντο και νικούσε στη Μακάμπι 52-26 στο ημίχρονο, γιατί να μην προηγηθεί εδώ».

Για τον κόσμο:
«Ζητάω από τον κόσμο ιδιαίτερα, που μας αγαπάει να μας στηρίζει πάντα και να έχει περισσότερη κατανόηση. Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες, είναι πολύ μεγάλες. Δε νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρετε τι αντίπαλο είχαμε.»

Για το αν σκέφτονται κάποια προσθήκη:
«Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποια διορθωτική κίνηση, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Θέλουμε λίγες μέρες ακόμη για να γίνει κάτι».

Οι δηλώσεις του Ντάνι Φράνκο:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, μπήκαμε δυνατά. Εστιάσαμε καλά στην άμυνα. Δεν ξεκινήσαμε με την ίδια συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο. Θα πάμε πίσω στο Ισραήλ και θα δούμε το παιχνίδι. Θα εξετάσουμε και κάποια σφυρίγματα που έγιναν και μετά θα δούμε πως θα αντιδράσουμε. Να πιστώσω τη νίκη στην ΑΕΚ που επέστρεψε και να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Σάκοτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.