Θρίαμβος Προμηθέα στην Βενετία (video)

"Έσβησε" την ήττα στην Πάτρα από την Βενέτσια και πήρε και την διαφορά (70-52). 

“Έσβησε” την ήττα στην Πάτρα από την Βενέτσια και πήρε και την διαφορά (70-52). 

Δεν είναι μόνο ότι ο Προμηθέας πραγματοποίησε μακριά από την Πάτρα την κορυφαία φετινή του εμφάνιση στο Γιούροκαπ. Αυτό συνέβη απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου του και μάλιστα όταν εκείνη τον είχε βάλει με την πλάτη στον τοίχο.

Η Βενέτσια επικράτησε με 70-68 την περασμένη αγωνιστική επί ελληνικού εδάφους, αλλά ο Προμηθέας την πλήρωσε με το ίδιο νομισμα: 70-52 μέσα στην Ιταλία και πλέον είναι στο χέρι των “αχαιών” να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αν μάλιστα αύριο ηττηθεί η Μπρέσια στην Γερμανία από την Όλντενμπουργκ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο απλά γι’ αυτούς.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά άγγιξαν την τελειότητα επί 35 λεπτά, με σημείο αναφοράς την ενέργεια και το νεύρο που έβγαλαν στην άμυνα και τις συνεργασίες με… κλειστά μάτια στην άλλη πλευρά του παρκέ. 

Επειδή ωστόσο η Βενέτσια δεν είναι τυχαία ομάδα, το +20 (54-34) έγινε μέσα σε λίγα λεπτά στην τέταρτη περίοδο μόλις +9 (57-48). Εκεί λοιπόν που οι Ιταλοί ήθελαν 1-2 άμυνες για να αγγίξουν την απόλυτη ανατροπή, ανέλαβε ξανά δράση ο εκπληκτικός Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, βάζοντάς τους στην θέση τους. Σκόραρε τους 10 από τους συνολικά 28 του πόντους από το 33′ έως το 37′ κι όταν ο Μάντζαρης “υπέγραψε” τρεις σερί άμυνες – με την διαφορά να ανεβαίνει στους 18 (66-48) – έπεσαν ουσιαστικά κι οι τίτλοι τέλους στην αναμέτρηση. 

Τα στατιστικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.