Στα πλέι-οφ η εκπληκτική Ανδόρα! (video)

Η Ανδόρα κέρδισε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα την Ζενίτ, αυτή τη φορά στην Ισπανία με 86-74 και έκανε το 4/4 στο Top 16, καπαρώνοντας από νωρίς την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup.

Η φοβερή και τρομερή Ανδόρα συνέχισε να τρελαίνει κόσμο στο Eurocup, αφού καμαρώνει πρώτη και αήττητη στην κορυφή του 8ου ομίλου του Top 16 μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου η Ζενίτ ήθελε να πάρει εκδίκηση για την ήττα στην Αγία Πετρούπολη, έχοντας εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην VTB, αλλά είς μάτην. 

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα από την αρχή με πολύ καλούς τους Ένις και Γουόκερ, περιόρισαν την δράση του Ρέινολτς στο “ζωγραφιστό” και παρότι έκαναν πολλά λάθη (11) προηγήθηκαν 39-33 στο ημίχρονο. 

Η Ζενίτ αντέδρασε στην τρίτη περίοδο και πήρε μάλιστα προβάδισμα με 57-56 στο 30΄, αφού με εξαιρετική άμυνα κράτησε την Ανδόρα μακριά από το transition παιχνίδι και δέχτηκε μόλις 13 πόντους σε αυτό το διάστημα. 

Η Ανδόρα λύγισε τους Ρώσους στο φινάλε γιατί βρήκε στην περιφέρεια το δίδυμο που την οδήγησε στη νίκη. Ο Ράφα Λούθ έκανε τα πάντα από τη θέση του πόιντ γκαρντ με 12 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα και ο Ντέιβιντ Γουόκερ σκόραρε με συνέπεια (20 πόντοι, 6/9 σουτ, 7 ριμπάουντ). 

Στην απέναντι πλευρά η Ζενίτ, που υποχώρησε σε 1-3 ρεκόρ, πλήρωσε τις κακές επιλογές στο φινάλε αλλά και την κάκιστη βραδιά του Μάρκο Σιμόνοβιτς (6 πόντοι, 2/9 σουτ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.