Μπεσίκτας – Τσεντεβίτα/Ολίμπια 73-66: Να περάσει ο επόμενος… (highlights)

Συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα της στο φετινό EuroCup έδωσε η Μπεσίκτας, καθώς επικράτησε 73-66 της Τσεντεβίτα/Ολίμπια, με κορυφαίο τον Τζόνα Μάθιους.

Η Μπεσίκτας επέστρεψε με… φόρα στο EuroCup, καθώς μετά τις νίκες επί των Μπανταλόνα και Προμετέι, “λύγισε” και την Τσεντεβίτα/Ολίμπια στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το 3/3 στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο των Σλοβένων, πραγματοποιώντας ονειρεμένο ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του και αρκετές ευκαιρίες να το «καθαρίσουν», όμως η αλήθεια είναι πως δεν είχαν σε καλό βράδυ αρκετά από τα επιθετικά τους «όπλα». Ακόμη κι έτσι, πάντως κατάφεραν να «λυγίσουν» την Τσεντεβίτα/Ολίμπια, την οποία άφησαν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη.

Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Μπεσίκτας ανέβασε την απόδοση της στην τρίτη περίοδο και για πρώτη φορά αποσπάστηκε με διαφορά 10+ πόντων (59-47), όμως δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της. Η Τσεντεβίτα/Ολίμπια έβγαλε αντίδραση και με «όπλο» την εξαιρετική της άμυνα, κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς, μειώνοντας στον πόντο (59-58), όμως μέχρι εκεί ήταν.

Οι Τούρκοι επανέφεραν γρήγορα την… τάξη και δεν μπήκαν σε περιπέτειες, φτάνοντας εν τέλει με σχετική άνεση στη νίκη χάρη στο τελικό 73-66.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-38, 59-52, 73-66

Αναλυτικά ΕΔΩ η στατιστική του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.