Σλαφτσάκης: «Θα πρέπει να αποδείξουμε ποιος θέλει περισσότερο να κερδίσει»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για το ματς του Άρη με την Τουρκ Τέλεκομ (20:00, Novasports Prime).

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, στις δηλώσεις του πριν το ματς με την Τουρκ Τέλεκομ, τόνισε πως η ομάδα του θα ψάξει για τη νίκη με την βοήθεια του κόσμου!

«Γνωρίζουμε ότι είναι απαιτητικό το αυριανό παιχνίδι, θα πρέπει να αποδείξουμε ποιος έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ποιος θέλει περισσότερο να το κερδίσει, ποιος είναι αυτός που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παρκέ. Ευελπιστώ ότι θα εμφανίσουμε το πρόσωπο που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, τη νίκη».

Σχετικά με τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα: «Υπήρχε το ‘πρέπει’ για τη νίκη στον αγώνα με την Πάτρα. Το αυριανό είναι παιχνίδι με άλλες απαιτήσεις, άλλες ανάγκες. Μέσα από την άμυνα, η οποία είναι η δύναμη μας, θα βρούμε την ώθηση που χρειαζόμαστε για την επίθεση, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, από την πλευρά του, τόνισε: «Χρειάζεται να παίξουμε το παιχνίδι μας αύριο, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να παίξουμε σύμφωνα με αυτό το πλάνο».

Κατέληξε ο Αμερικανός γκαρντ αναφέροντας: Εχουμε δει παιχνίδια των αντιπάλων μας, ξέρουμε τα δυνατά και τρωτά σημεία τους. Είμαι έτοιμος από κάθε άποψη για να βοηθήσω την ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.