Παρτίζαν: Ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε το μπάτζετ της νέας σεζόν

Ο Οστόγια Μιχάιλοβιτς αναφέρθηκε στο μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

H Παρτίζαν έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και με την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και με τις μεταγραφικές κινήσεις και προσθήκες που έκανε μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Όλες αυτές οι κινήσεις όπως και το μπάτζετ που θα έχει την επόμενη αγωνιστική σεζόν απασχολούν αρκετό κόσμο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιχαϊλοβιτς να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και να πει ότι ο προϋπολογισμός για την νέα χρονιά είναι στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

“Βλέπω πως είναι ένα θέμα που αφορά το κοινό. Σας παρουσιάζω το μπάτζετ της Παρτιζάν φέτος, που αφορά την πρώτη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τις ακαδημίες μας, περίπου 6 εκατ. ευρώ. Αυτόν τον προϋπολογισμό είχαμε και την προηγούμενη διετία περίπου.

Κάποιοι φαίνεται πως… ανησυχούν και γράφουν για τα συμβόλαια των παικτών μας στα social media και τον Τύπο. Δεν θα μιλήσω για το συμβόλαιο οποιουδήποτε αθλητή μας, γιατί αυτό θα ήταν αγενές προς την οικογένειά του. Αλλά πρέπει να πω ότι τα χρήματα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης